Mięsne i drobiowe
- Carpaccio po Piemoncku
- Cielęcina Vitello Tonnato
- Kulki z kurczaka i krewetek w sosie andaluzyjskim
- Marynowana pierś z gęsi
- Ozorki cielęce w sosie kolendrowym
- Pasztet w/g Kurta Schellera
- Półmiski mięs pieczonych (schaby, boczek, pasztety)
- Półmiski tradyc. wędlin (szynka gotowana, baleron, polędwica, salami)
- Przegryzki mięsne z sosami
- Rolada z indyka z jajkiem
- Roladki drobiowe z suszonymi owocami
- Ruloniki nadziewane mięsnym farszem z balsamiczną glazurą
- Ruloniki z szynki ze szparagami
- Tatar
- Tortiletki z mięsno – warzywnym farszem
Rybne
- Bliny Rosyjskie z kawiorem
- Carpaccio z łososia
- Gravlax z sosem musztardowo – kawowym
- Gravlax w/g Jamiego Olivera
- Łosoś wędzony na cytrynce
- Łódeczki z krewetkami i grzybami
- Marynowane ryby prosto z Mazur (pstrąg, płotka, szczupak)
- Ryba po grecku
- Śledzik po japońsku
- Śledzik po włosku
- Śledzik pod pierzynką
- Śledzik tradycyjny w oleju i cebuli
- Tatar z łososia
- Tartaletki z musem i krewetkami
- Terrina rybna trójkolorowa
- Wykwintna rolada szpinakowa z łososiem
Wegetariańskie
- Caprese z cukinią
- Carpaccio z buraków
- Carpaccio z cukini
- Deska serów
- Faszerowane pieczarki
- Jajka faszerowane musami Szefa Kuchni
- Jajka z szynką parmeńską w łódkach z cykorii
- Jajka w sosie tatarskim
- Koreczki serowe z oliwką
- Mozzarela z pomidorem na ruccoli w sosie miodowo-balsamicznym
- Pakora
- Paluszki ananasowe
- Pomidory faszerowane sosem pesto
- Roladki z cukinii z ricottą
- Roladki z bakłażana z nadzieniem orzechowym